medicalpic az INNOPÉCS

InnoPécs2019 és az Illuco IDS 1100

Hogyan kerül a Statrup egy mondatba az Illuco IDS 1100 dermatoszkóppal, és az InnoPécs 2019-el?

A megoldás egyszerű! Az INNPUT program szervezéseben megrendezett INNOPÉCS 2019 találkozón cégünk, a Mediola Kft lehetőséget kapott, hogy legújabb fejlesztése a MedicalPic alkalmazás létrejöttéről bemutató tartson magyar, és külföldi résztvevőknek.

https://innopecs-2019.ticketninja.io/

A MedicalPic alkalmazás létrehozásával egy, a dermatoszkóp forgalmazása során felmerült kérdésekre válaszoltunk.

Mi is ez?

A Bőrgyógyászati praxisban rendszeresen előfordul, hogy a betegen talált elváltozást a kezelő orvos lefényképezi nemcsak későbbi után követés, hanem esetleg oktatási célra is. Rendelési időben a sok beteg, a kevés idő miatt nemigen jut arra kapacitás, hogy az elkészült fotókat rögtön PC-re mentse az orvos a későbbi felhasználás miatt. Így sokszor előfordul, hogy a rengeteg kép között később nehéz visszakeresni azt az egyet!

Erre nyújt megoldást a MedicalPic alkalmazás.

Az Applikáció megnyitásával az elváltozásokról készült képek egyszerűen, és gyorsan címkézhetők. Az elkészült képek a telefon Galériájába mentődnek, majd onnan könnyen visszakereshetők. A kép készítésének dátuma, és a GPS kód automatikusan a képhez rendelődik.

Az Applikáció letölthető a Google Play Áruházból és hamarosan az App Store-ból, a letöltő linkeket honlapunkon is megtalálják.

Szerezd meg: Google Play

Kategóriák: Hírek