Illuco IDS-3100 dokkolóval

320 000 Ft Nem tartalmazza az ÁFÁt

Hatékony bőrvizsgálat
70 LED-del

Összesen 70 LED-es lámpatesttel az Illuco IDS-3100 Magnum + bőrteszt nagyítója különösen nagy hangsúlyt fektet a tesztterületre.

Cikkszám: MED002 Kategóriák: , ,

Leírás

A beépített LED lámpák megoszlása: 64 fehér fény, 6 UV fény.  A LED égők 100.000.- munkaórát használhatók. A fényerő, az UV, és a polarizált fény  beállítások könnyen, egy mozdulattal elvégezhetők. A fényerőt mind a polarizált, a nem polarizált, mind pedig az UV megvilágításnál lehet állítani

Az Illuco IDS-3100 4 világítási típusa:

Megvilágítás: nem polarizált fény
Különlegesség: Nagyon jól látható a 64 fehér nagy teljesítményű LED miatt
A vizsgálat lehetőségei: idegen testek, paraziták

Megvilágítás: Polarizált fény
Különlegesség: Reflexek csökkentése
Vizsgálati lehetőségek: pigmentáció, Sebum, érrendszeri bőrelváltozások

Világítás: UV 365 nm
Különlegesség: wood lámpa
Vizsgálati lehetőségek: Akne, mycoses, Erythrasma

Világítás: UV 395 nm
Speciális jellemző: Fluoreszcencia diagnosztika
Vizsgálati lehetőségek: Vitiligo, Melasma, regresszív melanoma

Az Illuco Magnum – általánosan alkalmazható

A szabványos vizsgálatok mellett a különböző beállítási lehetőségek a fényben végzett vizsgálatok elvégzésére is használhatók. Az Illuco IDS-3100 alkalmas fluoreszcencia diagnosztikára is. Így a LED-es nagyító alkalmas számos fontos vizsgálatra a bőrgyógyászatban, és különösen praktikus és gazdaságos, mint többfunkciós eszköz.

Egyszerű használat integrált lítium-ion akkumulátorral

Az Illuco IDS-3100 Magnum + újratölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely 3,5 órán belül teljesen fel van töltve. A teljesen feltöltött akkumulátorral az Illuco IDS-3100 folyamatosan üzemelhet, a kiválasztott beállítástól függően (fény mód és fényerő), 2,5 – 4 órát.
Az energiatakarékosság érdekében az Illuco IDS-3100 Magnum + automatikus kikapcsolással rendelkezik, amely használat közben (pl. A különböző üzemmódok közötti váltás) 5 perc elteltével kikapcsol. A praktikus akkumulátor kijelzőjének köszönhetően az Illuco IDS-3100 Magnum + jelzi, hogy az akkumulátor megfelelően fel van-e töltve, vagy töltés szükséges-e. Szükség esetén az akkumulátor külön cserélhető.

Az ILLUCO IDS-3100 Magnum + készülékhez most ajándékba adjuk az extra töltő állomást ( a töltőkábel alap tartozék), amely nemcsak esztétékus, de praktikus is a mindennapi használathoz.